ЗА НАС

Кой е ЮЛИ СТРОЙ?

ЮЛИ СТРОЙ е изпълнител за всякакви покривни ремонти, който работи в цялата страна. Започнахме ЮЛИ СТРОЙ с една цел: да предоставим най-висококачествено покривно решение на достъпна цена. Оттогава ние последователно постигаме тази цел за всеки един от нашите клиенти. 

За повече информация или за насрочване на оглед се обадете на посочения телефон или посетете нашата страница за контакти.

Защо трябва да работите с ЮЛИ СТРОЙ?

Разбрахме. Има много изпълнители за покриви, от които можете да избирате. Точно затова разработихме нашия процес в три стъпки, за да гарантираме, че получавате възможно най-доброто обслужване и да ни отделите от обикновените изпълнители за покриви.

1. Ние оценяваме вашия покрив! Това ни позволява да идентифицираме всички потенциални проблеми с вашия покрив, преди да започнем работа. Идентифицирането на проблеми сега може да ви спести значителни пари за ремонти за напред.

2. След като проверим покрива ви, ще ви предоставим подробна оферта за нужните дейности, които трябва да се извършат. 

3. Ние работим според вашия график! Когато се обадите, за да уговорите среща, наш представител ще отговори и ще насрочи час, който е най-подходящ за вас.

Започнете с ЮЛИ СТРОЙ днес!

Ако се интересувате от нас да извършим вашия ремонт или изграждане на покрив, обадете ни се. Ще се радваме да организираме инспекционна оценка, когато ви е удобно. Очакваме ви с нетърпение!

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

KЪДЕ РАБОТИМ?

Цяла България

ТЕЛЕФОН ЗА ВРЪЗКА

0899 395 017 / 0877 183 319

Е-МАЙЛ АДРЕС

yulistroipokrivi@gmail.com