УСЛУГИ

Изпълнител номер 1 за ремонт и подмяна на покриви

Правим вашия покрив устойчив на всички условия

Ще дойде време, когато покривът на всеки собственик на жилище се нуждае от внимание. Всякакви повреди могат да доведат до подмяна на керемиди или дори целия покрив. Тъй като основната цел на покрива е да предпази вътрешността на къщата от вредни външни елементи, изключително важно е да наемете опитен покривен изпълнител, които да извърши работата.

 Ние предлагаме широка гама от услуги за покриви, така че ако искате проверка на покрива, ремонт, подмяна или монтаж, улуци можете да направите всичко с нас! ЮЛИ СТРОЙ е надежден изпълнител за покриви, които може да ви помогне да поддържате покрива на къщата си, като същевременно поддържа семейството ви в безопасност.

НАШИТЕ УСЛУГИ

Ремонт и изграждане на покриви
Полагане на хидроизолация
Ремонт и подмяна на улуци
Изграждане на навеси

Професионална смяна на покриви

Ако вашите керемиди са били износени с времето или трябва да смените нещо друго, може да е време за подмяна на покрива. Течове, повредени или липсващи керемиди и повредена обшивка са признаци, че вашият покрив може да се нуждае от подмяна. Ако откриете някакви индикатори, че вашият покрив е към края на живота си, незабавно се свържете със ЮЛИ СТРОЙ.

огледи на покриви в цялата страна

Инспекциите на покрива са задължителни, за да се гарантира, че покривът ви е в добро състояние. Инспекциите на покрива често се извършват преди продажбата на жилище или след значителни атмосферни повреди, но покривът трябва да се проверява поне веднъж на няколко години. Ние предлагаме инспекции на покриви и обслужване на всички видове покриви. Ние проверяваме самите керемиди и състоянието на улуците, тръбите и комина, за да сме сигурни, че покривът функционира правилно.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

KЪДЕ РАБОТИМ?

Цяла България

ТЕЛЕФОН ЗА ВРЪЗКА

0899 395 017 / 0877 183 319

Е-МАЙЛ АДРЕС

yulistroipokrivi@gmail.com